FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zatvorena temaOstale reprezentacije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163
Korisnik
logitech23 View Drop Down
professional
professional

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Ostale reprezentacije
    Objavljeno: od juče u 12:09am
@ che

Velikom populacijom do neke mere možeš da resit problem populacije. Reci mi jedan sport gdje je kinez bio prvi a je potrebna ona fizička jakost i eksplozivnost. U atletiku su imali samo jednog na 110 metara a sada ga neče imat naslednjih 20 godina, dobri so na duge pruge u plivanju, kad skaču u vodu. Npr recimo da je ovdje na balkanu 5 % populacije (to sam rekao od okoa nemam pojma kolko je prava brojka) večje od 190 cm. To znači da je u Kini maksimalno 1 ili 1, 5 populacije večje od 190 cm ( to znači više od 10 mio ljudi). Kad jim uzmeš fizičke predispozicije koje su potrebne za igranje košarke možda imaju bazu košarku koja je npr u veličini turske.
Na vrh
logitech23 View Drop Down
professional
professional

Direktni link do posta Objavljeno: od juče u 12:12am
popravak: problem genetike.
Na vrh
FanSte View Drop Down
professional
professional

Direktni link do posta Objavljeno: od juče u 12:14am
Kad smo vec kod genetike. Videste li kakav potencijal ima Brazil na tribinama???Shocked

Ažurirao FanSte - od juče u 12:22am
Na vrh
che View Drop Down
sophomore
sophomore

Direktni link do posta Objavljeno: od juče u 12:33am
Originalno postovano od strane člana: logitech23

@ cheVelikom populacijom do neke mere možeš da resit problem populacije. Reci mi jedan sport gdje je kinez bio prvi a je potrebna ona fizička jakost i eksplozivnost. U atletiku su imali samo jednog na 110 metara a sada ga neče imat naslednjih 20 godina, dobri so na duge pruge u plivanju, kad skaču u vodu. Npr recimo da je ovdje na balkanu 5 % populacije (to sam rekao od okoa nemam pojma kolko je prava brojka) večje od 190 cm. To znači da je u Kini maksimalno 1 ili 1, 5 populacije večje od 190 cm ( to znači više od 10 mio ljudi). Kad jim uzmeš fizičke predispozicije koje su potrebne za igranje košarke možda imaju bazu košarku koja je npr u veličini turske.

Na tvoje pitanje cu, naravno, odgovoriti pitanjem.
Kosarka je u bivsoj Jugoslaviji veoma popularan sport vec 50 godina. Mi imamo genetske predispozicije za kosarku. Da li se u ovih 50 godina kod nas pojavio igrac ciji su genetski kvaliteti za kosarku priblizni kvalitetima Yao Ming-a?
Ako jeste, kazi mi, molim te, kako se on zvao.
(Moj odgovor je: nije. Jedini igrac u Evropi koji se rodio sa takvim predispozicijama je Sabonis, a u SAD-u Sem Bouvi).
A sto se tice Indijaca.
http://thehoopdoctors.com/online2/2010/06/meet-hss-newest-twin-towers-the-72-and-74-bhullar-brothers/

Laku noc.

Ažurirao che - od juče u 12:46am
Na vrh
FanSte View Drop Down
professional
professional

Direktni link do posta Objavljeno: od juče u 12:38am
Jedan zanimljiv komentar sa drugog sajta u Vezi Skole:"Scola je pokušao da promaši poslednje slobodno, ali NIJE USPEO! hahahaha, pa on je ređa pojava od polarnog medveda"
Na vrh
FanSte View Drop Down
professional
professional

Direktni link do posta Objavljeno: od juče u 12:45am
Originalno postovano od strane člana: FanSte

Kad smo vec kod genetike. Videste li kakav potencijal ima Brazil na tribinama???Shocked

Mislio sam na brazilke na tribinama al izgeda me niko nije shvatioEmbarrassed
Na vrh
Simwor View Drop Down
mvp
mvp

Direktni link do posta Objavljeno: od juče u 12:45am

Jedan zanimljiv komentar sa drugog sajta u Vezi Skole:"Scola je pokušao da promaši poslednje slobodno, ali NIJE USPEO! hahahaha, pa on je ređa pojava od polarnog medveda"

Ali zbog cega su ga terali da promasi?Vodili bi cetiri poena?Sta kao plasili su se da brazilci nedaju tojku sa 20 metara uz faul. 

Fifa se igra prstima,PES se igra srcem!

Na vrh
che View Drop Down
sophomore
sophomore

Direktni link do posta Objavljeno: od juče u 12:48am
Originalno postovano od strane člana: Simwor

Jedan zanimljiv komentar sa drugog sajta u Vezi Skole:"<span ="Apple-style-span"="" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px; color: rgb85, 85, 85; ">Scola je pokušao da promaši poslednje slobodno, ali NIJE USPEO! hahahaha, pa on je ređa pojava od polarnog medveda"</span>

Ali zbog cega su ga terali da promasi?Vodili bi cetiri poena?Sta kao plasili su se da brazilci nedaju tojku sa 20 metara uz faul. 

Videli su da Rasic promasuje namerno drugo bacanje, pa pomoslili da tako treba. Sad se vidi kakav je Dudin uticaj na ostale trenere.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Stranica je generirana u 0,055 sekundi.